Disclaimer

Videodepartment vindt het goed dat u op deze website komt kijken. Maar realiseert u zich dat gebruik van deze website is onderworpen aan voorwaarden en beperkingen. Door af te stemmen op videodepartment.nl en kennis te nemen van de geboden informatie, stemt u in met deze voorwaarden.

Alles op videodepartment.nl is bedoeld als algemene informatie en kan zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd. Videodeparment handelt veelal vanuit een visie. Dit betekent echter niet dat Videodepartment de wijsheid in pacht heeft. Alles wat u op deze site aan informatie consumeert, is dan ook subjectief.

Alleen aan de inhoudelijke informatie op de need-to-know-section van deze site kunnen rechten worden ontleend. Aan alle andere informatie op deze site kunt u geen rechten ontlenen. Ook kunt u videodepartment niet aanspreken op het foutloos en/of ononderbroken functioneren van de website.

Hoewel de webmaster altijd uiterste zorgvuldigheid betracht bij het bouwen en onderhouden van de website, kan videodepartment niet in staan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de gepubliceerde informatie. Gebruik van informatie verkregen via videodepartment.nl is dan ook voor risico van de gebruiker.
Houd er altijd rekening mee dat er internetdwazen zijn met slechte bedoelingen. Zij zouden op de site kunnen inbreken of deze kapen. Videodepartment is hierop attent, maar u dient zich te realiseren dat deze site niet 100% veilig is.

Wanneer er vanaf deze site wordt doorgelinkt naar andere domeinnamen, dan gelden de algemene gebruiksvoorwaarden van die desbetreffende site. VideoDepartment aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van andere sites.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Videodepartment is het niet toegestaan informatie vanaf deze site door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden.

De rechten van de videoclips, audiofragmenten en het grafisch materiaal op deze site liggen veelal bij de opdrachtgever. Videodepartment maakt louter fragmentarisch gebruik van dit materiaal om inzicht te geven in de kennis en kunde van Videodepartment.

Videodepartment behoudt alle rechten van de op deze website gepresenteerde informatie, Hieronder vallen niet alleen teksten, maar ook: videobeelden, audiofragmenten, logo’s, handelsmerken en grafisch materiaal.

Aan eventuele prijsopgaven op deze website kan de gebruiker geen rechten ontlenen.

Comments are closed.