Workshop

Videofilms maken voor je bedrijf en social media? Leer het op de workshop Filmen met je Mobiel.

Videodepartment geeft trainingen waarbij je in twee dagdelen van alles komt te weten over filmen en monteren met je Samsung Galaxy of Apple iPhone.

Beide dagdelen beginnen met een uurtje theorie over de camera en monteren. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag.

Om een goede videofilm te maken, is het belangrijk om te weten wat de kracht en beperkingen van het medium zijn. Niet alle onderwerpen zijn geschikt voor video. Met de juiste kennis zijn veel onderwerpen wel geschikt te maken. Het kiezen van een juist format is daarom ook onderdeel van de workshop.

De cursus is vooral geschikt voor de buitendienst en medewerkers die zich bezig houden met marketing en communicatie. Doel van de cursus is het leren maken en verwerken van videomateriaal dat er professioneel uitziet.

Deelname aan de workshop zorgt er ook voor dat medewerkers inzicht krijgen in samenhang tussen montage, opname en format. Hierdoor zijn ze ook beter in staat externe videoproducenten te beoordelen en aan te sturen.

Trainingen kunnen worden afgestemd op een specifieke behoefte. Alle deelnemers ontvangen het boekje ‘iets met video’. De cursus wordt gegeven vanaf drie aanmeldingen en kost rond de €300,- per deelnemer. Mail of bel voor meer informatie.